AI, en möjliggörare i vår hybrida vardag

Hybrida arbetssätt

Redan 2012 tog vi fasta på budskapet att "Arbete är inte en plats man går till, det är något man gör". Sen dess har vi evangeliserat detta budskap och hjälpt företag och organisationer att lyckas med omställningen till det nya normala där vi med utgångspunkt från människors behov och anpassningar i teknik, plats och människor skapar nya möjlgheter genom digitalisering. 

 

Under åren har vi inspirerat hundratusentals människor och uppmuntrat till nya arbetssätt. Nu gör AI sitt intåg och en ny tid stundar. Det vi tycker är kontroversiellt idag, kommer att anses som normalt imorgon. 

Vår syn på AI

AI är redan här och kommer snart att vara en naturlig del i allt vi gör. Ett komplement till oss själva för att förenkla vår vardag och förstärka vår potential. Precis! Det är just det det handlar om. Inte robotar som tar över världen utan avancerade beräkningsalgoritmer som syftar till att hjälpa oss med våra vardagliga sysslor. Såväl på jobbet som privat.

 

Är du nyfiken på hur AI kan skapa nya möjligheter i er verksamhet eller behöver någon som kan skapa inspiration för den förändring som ligger framåt? Hör av dig, så hjälps vi åt att forma framtiden.

 

 

 

Vi skapar verksamhetsresultat med ansvarsfull AI som ledstjärna!